Kick-off Summa Sterren groot succes

Door: Summa Sterren ,

Van de 40 aangemelde Sterren schoven er afgelopen donderdag 34 aan voor het jaarlijkse Sterrendiner. Tijdens een smakelijke maaltijd maakten zij kennis met hun mede-Sterren. Voorafgaand aan het diner werden ze tijdens de kick-off bijgepraat over het traject. Ook de aanmelders van de Sterren – docenten en loopbaanbegeleiders – waren hiervoor uitgenodigd. Antoine Wintels sprak als voorzitter van het college van bestuur zijn trots uit, de projectleiders kregen een gezicht, Abbyta moedigde als Summa Ster van afgelopen jaar de nieuwe lichting aan en… de Summa Sterren soundtrack werd voor het eerst ten gehore gebracht voor de Sterren!

Nog wat onwennig zochten de Sterren een plekje aan een van de tafeltjes van restaurant Smmaak op Sterrenlaan 10. Al snel was het ijs gebroken en babbelden de meesten er vrolijk op los. Bij de ene tafel ging dat wat gemakkelijker dan bij de andere. Adnan, Ster van Summa ICT: “Ik voel me nog niet helemaal op m’n gemak tussen zoveel mensen. Ik weet nog niet helemaal wat ik ervan kan verwachten.” Rama van Summa Bouw vindt het een eer dat ze is aangemeld als Summa Ster. “Het geeft aan dat je het heel goed doet en daar ben ik wel trots op.”

Primeur
Een primeur voor dit jaar is de soundtrack die speciaal voor het Sterrentraject werd geschreven: You better run. Want Summa Sterren zijn studenten die laten zien dat zij bereid zijn om – op wat voor manier dan ook – net dat stapje extra te zetten of wat harder te lopen om hun doel te bereiken. Het nummer werd geschreven en uitgevoerd door Mai Romswinckel, student van Summa Artiest. Mai: “In eerste instantie had ik een vrij duister nummer geschreven, maar hoewel het goed klonk, vond ik het wat te deprimerend voor zo’n leuk traject. Ik ben heel tevreden met hoe het nummer nu is geworden. Eerst was het vooral een country-rock-nummer, maar later heeft het ook wat meer een exotisch tintje gekregen.”

Bekijk hierboven een video van de making-of van de Summa Sterren-soundtrack.

 

 

Deel dit bericht met een of al je vrienden