Sterrendiner: de ontmoeting van de Sterren

Door: Hans Dehing ,

Woensdag 17 januari 2018: de avond waarop de Sterren van 2017-2018 elkaar ontmoetten. Heel spannend! Een aantal Sterren kwam alleen; de eerste overwinning. Toch waren er bij de kick-off veel betrokken aanmelders aanwezig om hun Sterren te steunen. Een enkeling liet alvast vol trots en vastbesloten weten dat zijn of haar Ster dé Summa Ster van dit jaar gaat worden. Maar iedere Summa Ster is een winnaar. Petra van Lange, lid College van Bestuur, benadrukte dan ook hoe bijzonder het is om te worden aangemeld als Ster. Iets om met recht trots op te zijn. “Het zal lastig worden om te kiezen, maar aan het eind van het traject wordt één van jullie door de jury gekozen als dé Summa Ster”, zei Petra. Deze Ster gaat als ambassadeur van het Summa College door naar de landelijke Uitblinkersverkiezing van Ditismbo.

Ook Jasmien Ghaderi, dé Summa Ster van 2017, was aanwezig om alle Sterren toe te spreken en te vertellen over haar ervaringen van het afgelopen jaar. Franneke van der Wissel, een van de projectleiders, gaf de aanwezigen nog wat praktische informatie. Daarna werden alle Sterren uitgenodigd voor het diner.

Eenmaal aan tafel werd er gezellig gekletst en leerden de Sterren elkaar beter kennen. Iedereen heeft zin in het traject, waarvan donderdag 1 februari de eerste workshop start.

Deel dit bericht met een of al je vrienden